/
Személyre szabott gépgyártás

Személyre szabott gépgyártás

A Gapidea fő tevékenysége ipari és logisztikai folyamatok támogatása egyedi fejlesztésekkel. Ha Ön megfelelő partnert keres fejlesztései megvalósításához, tekintse meg szolgáltatásainkat és lépjen velünk kapcsolatba!
noun-maintenance-1953601

Személyre szabott

Nincs két egyforma probléma, ezért minden esetben egyedi, sokéves tapasztalatunkra épített koncepciót kínálunk.

noun-innovation-1962133

Innovatív

Küldetésünk, hogy a funkcionalitást szemelőtt tartva ötvözzük a hagyományos működésű rendszereket az általunk fejlesztett technológiákkal.

noun-puzzle-3808016

Moduláris

Az igények folyamatos változása megköveteli az agilis felépítést. Ennek köszönhetően egyszerűen és időben módosíthatók az általunk telepített gépek.

Miben tudunk segíteni?

Tanácsadás

Konzultáljon velünk aktuális céljairól problémáiról. Tapasztalt és szakképzett kollégáink azonnal rendelkezésre állnak.

Tervezés

Teljes körű műszaki tervezés folyamatos egyeztetéssel.

Kamerás ellenőrzés mesterséges intelligenciával

Az általunk tervezett kamerás ellenőrző állomások széleskörű megoldást jelentenek legyen szó kamerás minőségellenőrzésről, azonosításról, karakterolvasásról, területfigyelésről vagy operátor támogató rendszerről.

Minőségellenőrző gépek

Gyártásközi vagy EOT gépeink célja a hatékonyságnövelés és a minőségi problémákból adódó vevő visszajelzések minimalizálása.

Gyártó és összeszerelő gépek

Részben vagy teljesen automatizált gyártósoraink felgyorsítják a termelést ezáltal biztosítva a gyors megtérülést.

Szoftverfejlesztés

Ipari és logisztikai szoftverfejlesztés mellett foglalkozunk program alapú automatizált adatgyűjtéssel, adatfeldolgozással és adathasznosítással.

Kamerás ellenőrzés mesterséges intelligenciával

Ipari és logisztikai szoftverfejlesztés mellett foglalkozunk program alapú automatizált adatgyűjtéssel, adatfeldolgozással és adathasznosítással.

Balesetvédelmi rendszerek

Ütközés megelőző és területfigyelő rendszereinkkel elkerülhetők a személyi sérüléssel vagy anyagi kárral járó balesetek.

Robot cellák

A hagyományos gépekkel nehezen kezelhető feladatok, mint például a csavarozás, rakatolás, szerelési műveletek és a ragasztás egyszerűen automatizálható robotok alkalmazásával

Ismerje meg az együttműködés lépéseit

Artboard

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el igényeit.

Artboard

Tanácsadás

Teljeskörűen felmérjük az aktuális állapotot és meghatározzuk a célokat.

Artboard

Tervezés

Elkészítjük a cél specifikus koncepció műszaki terveit árajánlat formájában

Artboard

Konzultáció

Akár több körben újratárgyaljuk/újratervezzük, hogy a lehető legegyszerűbb és legmegbízhatóbb megoldás legyen úgy, hogy a rendszer minden célfeladatot maximálisan ellásson.

Artboard

Gyártás és telepítés

Megvalósítjuk a koncepciót. A kivitelezés alatt még lehetőség van módosítások eszközölésére. Olyan készültségi szintig készítjük elő az termékét, hogy a helyszínen a lehető legkevesebb időt vegyen igénybe a telepítés, ezzel minimalizálva integrációs időt az Ön folyamataiban.

Artboard

Támogatás

Az üzembe helyezést követően rendelkezésére bocsátjuk a projekt tárgyát képező eszközt vagy fejlesztést. Egyedi fejlesztések esetén szükséges egy aktív tesztidőszak az átadást követően. A standard garancia mellett, lehetőséget kínálunk hosszútávú együttműködésre, amely során kiemelt rendelkezésre állást biztosítunk ügyfeleink számára.

Vegye fel a kapcsolatot

Agg Áron

Head Of Automation