English

Saját fejlesztésű karakterfelismerő szoftverrel egészítjük ki a képalapú vonalkódolvasót, ezáltal olyan termékek azonosítása is lehetséges, melyek nem rendelkeznek QR- vagy vonalkóddal

Mit is jelent ez?

Hogy a szkenner a kameráján keresztül nem csak az adatokat értelmezi, de azok pozíciójából azt is meghatározza, hogy az a vállalatirányítási rendszeren belül hová tartozik.
Miért lehet ez érdekes számomra?

Mert egy gombnyomással helyettesítheti a manuális rögzítést, így biztosítja az adatok korrekt bevitelét és gyorsítja a munkafolyamatot. 
ESETTANULMÁNY
Megbízónk termékének azonosítása a hagyományos vonal- vagy QR-kódos olvasókkal nem volt megoldható, így az adatbevitelt manuálisan kellett elvégezni, ami sok tévesztésre adott lehetőséget és időigényes is volt.Megoldásként kézi kameraalapú vonalkódolvasó szkennerre írtunk egy speciális szoftvert, mellyel a készüléket kiegészítve egy klikkre elvégezhető az azonosítás, az ellenőrzés és az adatok beküldése a vállalatirányítási rendszerbe. 

Agg Áron

aron.agg@gapidea.com
+3670 325 84 10

Murányi Péter

peter.muranyi@gapidea.com
+3670 940 24 73
closechevron-downellipsis-v linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram