/
/
Mobil dimenziómérő

Mobil dimenziómérő

A szállítási költségeknél minden milliméter számít. Kizárólag a súly mérése nem elegendő egy korrekt fuvardíj meghatározásához. 

Ügyfél

Magyarország legnagyobb játékkereskedelemmel foglalkozó vállalata.

Iparág

Logisztika

Igénybe vett szolgáltatások

Szituáció

A raktárba érkező áru rendkívül változatos fizikai paraméterekkel rendelkezik, ami megnehezíti a raktározási folyamat és a tároló helyek feltöltésének optimalizálását. A termékek pontos fizikai dimenzióinak és súlyának ismerete nélkülözhetetlen.

Megoldásunk

Mobil lézer alapú dimenziómérő asztalunk bármilyen áru fizikai tulajdonságait képes megmérni: hosszúság, szélesség, magasság és tömeget is. Az asztal különböző méretű kivitelben is készülhet, hogy a kisebb méretű tárgyaktól a nagy kiterjedésű csomagokig mindent képes legyen nagy pontossággal lemérni.

Hogyan működik?

Az asztal grafikus felhasználói felületén keresztül a gép használata egyszerű. A termék azonosítójának bevitele után indulhat is a mérés. A dimenziómérő az asztalba épített mérleg segítségével automatikusan rögzíti a termék súlyát, majd a Gapidea dimenziómérő szenzora elvégzi a mérést. Igény esetén színes fotó is könnyedén készíthető a vizsgált termékről. A mentés gombra kattintva az adatok automatikusan feltöltődnek a vállalatirányítási rendszerbe (ERP) vagy a raktármenedzsment rendszerbe (WMS).
Play Video

Önnek miben segíthetünk?

Agg Áron

Position