/
/
Maszk és testhőmérséklet mérés

Maszk és testhőmérséklet mérés

Automatikus testhőmérséklet mérés és maszk detektálás gépi látással.

Igénybe vett szolgáltatások

Szituáció

A jelenlegi járványügyi helyzetben szükségessé vált valamilyen módon a hatályos intézkedések betartásának ellenőrzése. Ilyen például a helyes maszkviselés vagy a területre beengedett emberek létszámának figyelése.

Megoldásunk

A fejlesztés rugalmassága lehetővé teszi, hogy személyre szabottan, sokféle különböző környezetben is elhelyezhető, például üzletek, irodák, raktárak, repülőterek stb… A beruházás a járványügyi helyzet változásával vagy megszűnésével akár igény szerint módosítható, például forgalom megfigyelésére vagy felvétel rögzítésre is.

Hogyan működik?

Speciális hőkamera vagy szenzor segítségével hatékonyan és pontosan mérhető a testhőmérséklet. A hőkamera az arc 3 pontját figyeli (a könnycsatornák és a homlok területe) és a pontok átlagából adja vissza az eredményt. Emellett a kamera egy algoritmus segítségével detektálja a látóterében lévő emberi arcokat, és képes megállapítani, hogy visel-e vagy helyesen viseli-e a maszkot az illető. 

Akár több embernél is egy időben. A megoldás teljesen automatikus, nem igényel emberi kontaktust, ezért nem csak kényelmes és gyors, de biztonságos/higiénikus is.

Play Video

Védje meg a munkatársait, keressen minket bizalommal!

Önnek miben segíthetünk?

Agg Áron

Position