/
/
Automata csomagméret ellenőrzés

Automata raklap- és csomagméret meghatározó rendszer

A szállítási költségeknél minden milliméter számít. Kizárólag a súly mérése nem elegendő egy korrekt fuvardíj meghatározásához. 

Ügyfél

Járműipari alkatrészek és elektromos hajtások gyártásával foglalkozó vállalat magyarországi gyártóüzeme.

Iparág

Autóipar

Igénybe vett szolgáltatások

Szituáció

Egy könnyű, de sok helyet elfoglaló csomag súly alapján kalkulált ára nincs összhangban a nagy méretével elfoglalt drága légtérrel. A szállítmányozásban a térfogat értékes paraméter, ha biztosra akar menni, hogy a járművek optimálisan vannak feltöltve és az árképzés megfelel a valóságnak, pontosan meg kell határozni a rakomány dimenzióit.

Megoldásunk

Lézer alapú rendszerünk bármilyen áru dimenzióját képes megmérni: hosszúság, szélesség, magasság és megfelelő mérleggel (például padló- vagy targoncamérleggel) tömeget is. Targoncán lévő raklap vagy akár futószalagon mozgásban lévő csomagok is mérhetőek.

Hogyan működik?

Hagyja a számítógépre az adatbevitelt: a dimenzionáló a vállalat irányítási rendszerrel (ERP) összeköthető, így a mért értékek azonnal bekerülhetnek az adatbázisba, tárolás vagy további feldolgozás céljára. Raklap-azonosítás, dimenzió- és súlymérés egy időben.
Örömmel válaszolunk az automata raklap- és csomagdimenzionálóval kapcsolatos további kérdéseire, keressen minket bizalommal!

Play Video

Önnek miben segíthetünk?

Agg Áron

Position