/
/
Automatic package size check

Automata raklap- és csomagméret meghatározó rendszer

Every millimetre counts when it comes to transport costs. Simply measuring the weight is not enough to determine a correct fare. 

Client

Hungarian manufacturing plant of a company producing automotive components and electric drives.

Industry

Automotive

Situation

Egy könnyű, de sok helyet elfoglaló csomag súly alapján kalkulált ára nincs összhangban a nagy méretével elfoglalt drága légtérrel. A szállítmányozásban a térfogat értékes paraméter, ha biztosra akar menni, hogy a járművek optimálisan vannak feltöltve és az árképzés megfelel a valóságnak, pontosan meg kell határozni a rakomány dimenzióit.

Our solution

ur laser-based system can measure the dimensions of any goods: length, width, height and weight using a suitable scale (e.g. floor or forklift scales). Pallets on a forklift truck or even packages moving on a conveyor belt can be measured.

How does it works?

Hagyja a számítógépre az adatbevitelt: a dimenzionáló a vállalat irányítási rendszerrel (ERP) összeköthető, így a mért értékek azonnal bekerülhetnek az adatbázisba, tárolás vagy további feldolgozás céljára. Raklap-azonosítás, dimenzió- és súlymérés egy időben.
Örömmel válaszolunk az automata raklap- és csomagdimenzionálóval kapcsolatos további kérdéseire, keressen minket bizalommal!

Play Video

How can we help?

Áron Agg

Position